Boendestödjare/Socialpedagog

"Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta med tydliggörande pedagogik för att ge ungdomarna en känsla av sammanhang och ordning i tillvaron. Målsättningen är att öka deras självkänsla och förmåga att klara sig själv. Viktigt att motivera och stimulera ungdomarna till en aktiv fritid.
Övriga arbetsuppgifter kan vara hushållsarbete, dokumentation, bilkörning och kontakt med nätverket runt ungdomarna, t ex skola och fritidsaktiviterer.

Kvalifikationer:
Beteendevetenskaplig högskoleutbildning såsom socionom, socialpedagog, fritidspedagog eller annan likvärdig högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete med personer inom Neuropsykiatri och tydliggörande pedagogik/Teacch är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att klara arbetet behöver du vara pedagogisk, engagerad och ha intresse av att arbeta med ungdomar/unga vuxna. God samarbetsförmåga och lätt för att skapa förtroende och goda relationer. Körkort klass -B---.
Övrigt:
Du har förmågan att kunna kommunicera väl i tal och skrift. Allmän datorvana och kunskap i Officepaketet behövs för dokumentationens skull.
Du kommer att få fortbildning i neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, tydliggörande pedagogik samt hot och våld."
 
LÄNK HÄR

Kommentera här: